Telefon : 050 277 22 53
ISO 22000:2018 - Qida Təhlükəsizliyi İdarəetmə Sistemi

ISO 22000:2018, qida təhlükəsizliyini təmin etmək və qida istehsalının bütün mərhələlərində təhlükəsizliyi izləmək üçün beynəlxalq bir standartdır.

1. Təlimin Məqsədi:
ISO 22000:2018 təlimi, qida təhlükəsizliyini təmin etmək və qida zəncirinin bütün mərhələlərində təhlükəsizlik standartlarını tətbiq etmək üçün hazırlanmışdır.

2. Təlimin Əsas Bölmələri:

  • · Qida təhlükəsizliyi prinsipləri
  • · HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) yanaşması
  • · Qida təhlükəsizliyi risklərinin qiymətləndirilməsi
  • · Qida zəncirində təhlükəsizliyin təmin edilməsi
  • · HACCP sənədlərinin hazırlanması

3. Təlimin Faydaları:

  • · Qida istehsalında təhlükəsizliyin artması;
  • · Müştəri və istehlakçıların məmnuniyyətinin artması;
  • · Qida sahəsində beynəlxalq tələblərə uyğunluğun artması.