Telefon : 050 277 22 53
FSSC Təlimi: Qida Təhlükəsizliyi İdarəetmə Sistemi

FSSC (Food Safety System Certification) qida təhlükəsizliyinin idarə olunması üçün beynəlxalq səviyyədə tanınan bir standartdır. Bu sertifikatlaşdırma qida istehsalçılarının təhlükəsizlik tələblərinə uyğun olduğunu göstərir.

Təlimin Məqsədi:

Qida təhlükəsizliyi idarəetmə sistemlərini qurmaq, tətbiq etmək və saxlanmasını təmin etmək üçün iştirakçılara nəzəri və praktiki biliklər təqdim etmək.

Təlimin Əsas Bölmələri:

  • 1. FSSC sertifikatlaşdırma tələbləri
  • 2. Qida təhlükəsizliyinin risklərin təhlili və idarə edilməsi
  • 3. Təhlükəsizlik sistemlərinin auditi və nəzarəti
  • 4. HACCP metodologiyasi və inteqrasiyasi

Təlimin Faydaları:

  • · Qida təhlükəsizliyinə uyğunluğun təmin edilməsi;
  • · İstehlakçıların etimadının artırılması;
  • · Təşkilatın qlobal bazarda rəqabət qabiliyyətinin yüksəldilməsi.